Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BROEK

It Noard 5 - 8512 AB
foto 1 It Noard
foto 2 It Noard 5
foto 3 It Noard 5
foto 4 It Noard 5

View all 16 images

Description

Op een van de mooiste locaties van Friesland gelegen exclusief vrijstaand landhuis direct aan open vaarwater met eigen haven.

Deze woning staat in het plaatsje Broek, gelegen onder de rook van Joure. De bereikbaarheid naar omliggende steden maar ook naar de Randstad is zeer goed, gezien de ligging nabij de A6 en de A7. Alle basisvoorzieningen vindt u terug in Joure. Door de ligging aan het open vaarwater, de Zijlroede, heeft u een directe verbinding naar de Friese Meren.

Deze nieuwe woning (bouwjaar 2014) is van alle luxe voorzien en ademt een en al warmte en sfeer uit. Aan de voorzijde van de woning komt u middels een royale oprit het erf oprijden. Hier is voldoende ruimte voor meerdere auto's. Hier vindt u ook de hoofdentree. U komt binnen in een royale hal met doorkijk naar de waterzijde van de woning. Vanuit de hal stapt u binnen in het middelpunt van de woning, een serre met een mooie haard. Hier heeft u een prachtig wijds uitzicht over water en weiland. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een grote woonkamer, vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het kantoor, welke voorzien is van een eigen entree en een toilet. Een schuifpui geeft toegang tot een overdekt terras aan de insteekhaven. Werken aan huis behoort hier dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Aan de rechterzijde van de woning vindt u de prachtige woonkeuken voorzien van alle luxe en met een toegangsdeur naar één van de terrassen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een TV-kamer. Vanuit de keuken komt u in de zijbeuk van de woning. Hier bevindt zich een royale wellness voorzien van een mooie sauna, relaxruimte, toilet, douche en voetenbad. Vanuit de wellness kunt u doorlopen naar de royale kapschuur waarin onder andere een jacuzzi staat. Verder vindt u in dit deel van de woning nog een wasruimte en een schoenen- en garderobekast. Tevens bevindt zich hier de trap naar de kelder met fitnessruimte en een afgesloten ruimte waar alle technische voorzieningen staan. Aan de buitenzijde is nog een berging.

Op de eerste verdieping vindt u de luxe terug die u van deze woning mag verwachten met een prachtige vide, 5 slaapkamers en 3 badkamers. De grootste slaapkamer heeft een ruime loggia, inloopkast en badkamer. Deze ruime badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en separaat toilet. De slaapkamer gelegen aan de waterzijde van de woning heeft een balkon en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Via de ruime overloop heeft u toegang tot de overige 3 slaapkamers met een 3de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier bevindt zich een ruime bergzolder met stahoogte en een aparte ruimte voor bijvoorbeeld een zonnebank.

Ook buiten is het heerlijk vertoeven. Het terras is gesitueerd op het zuidwesten en biedt een prachtig uitzicht. Dit betekent de gehele dag zon en een prachtige zonsondergang. Aan de gehele waterzijde zijn meerdere terrassen gecreëerd. Het grote terras is rondom voorzien van glazen windschermen. De open kapschuur met overdekt terras is voorzien van een pantry, heaters, jacuzzi en een buitendouche.

Bijzonderheden:
- Rietgedekt
- Tripple glas
- Voorzien van warmtepomp en koelingssysteem
- Eigen insteekhaven voor meerdere boten
- Wijds en vrij uitzicht aan beide zijden van de woning
- Ruime parkeergelegenheid
- Aan open vaarwater
- Wellnessruimte
- Kapschuur
- Fitnessruimte
- 5 slaapkamers
- 3 badkamers
- Luxe woonkeuken
- Alarminstallatie
- Domotica systeem

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Vraagprijs: op aanvraag

features

Transfer of ownership
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Landhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2015
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
542 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
2300 m3
Plot size
2160 m2
Contactpersoon

Beat Beeuwkes profile image

Beat Beeuwkes
Real estate agent

+31 6 53 37 41 54
info@beeuwkes.nl

Beeuwkes Makelaardij

Van Alkemadelaan 338
2597 AS Den Haag


070-3143000


info@beeuwkes.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us