Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

MAARTENSDIJK

Dorpsweg 92 - 3738 CH
€ 1.145.000 k.k.
foto 1 Dorpsweg

Description

Uniek gelegen, op de hoek van de Nachtegaallaan en aan de rand van Maartensdijk, op een groot perceel/buitenterrein van ruim 2.100m², ligt deze bijzonder grote en karakteristieke woonboerderij, gebouwd in 1919, genaamd “Nieuw Koddestein”.

De boerderij heeft een totale oppervlakte van maar liefst 691m² en heeft een inhoud van ruim 2.500m³ en kent door haar indeling en ruimten vele gebruiksmogelijkheden zoals bijvoorbeeld wonen en werken onder een dak.

De boerderij heeft een heerlijke vrije ligging en heeft een diepte van ruim 33 meter. Aan de voorzijde bevindt zich het oorspronkelijke woonhuis. Aan de achterzijde bevinden zich de stallen, garage/stallingruimten, bergingen (totaal vijf ruimten) en de zeer grote bovenliggende zolderruimten.

Indeling voorhuis:
Entree, hal met toegang tot de eetkeuken, een grote aangebouwde bijkeuken met doucheruimte toilet en een berging. Daarnaast op de begane grond een werk-/zitkamer, ruime woonkamer aan de voorzijde met hoog plafond en een opkamer met onderliggende kelder. Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar bestaande uit een overloop, van waaruit toegang tot een viertal, in grootte variërende, slaapkamers, waarvan twee met vaste kastruimte. De tweede verdieping is een ruime zolder, bereikbaar via vlizotrap.

Indeling achterhuis:
De oude stalruimte, garageruimte met dubbele deuren naar een berging, de nieuwe stallen met toegang tot een grote tweede berging annex paardenstallen. Boven de stallen en garageruimte is er een grote open zolder.

Bijzonderheden:
De woning heeft een netto gebruiksoppervlakte van 179m² en daarnaast is er totaal 512m² aan overige inpandige ruimten. Totaal 691m². Perceelgrootte 2.107m².
Maartensdijk heeft een groot winkelcentrum en heeft daarnaast meerdere basisscholen en kinderdagverblijven. Maartensdijk kenmerkt zich door rust en de natuur en is een fijn dorp gelegen tussen Utrecht en Hilversum in.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.145.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Woonboerderij
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1919
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
179 m2
Other indoor space
511 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
2539 m3
Plot size
2107 m2
Contactpersoon

Beat Beeuwkes profile image

Beat Beeuwkes
Real estate agent

+31 6 53 37 41 54
info@beeuwkes.nl

Beeuwkes Makelaardij

Van Alkemadelaan 338
2597 AS Den Haag


070-3143000


info@beeuwkes.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Dorpsweg 92

PHOTOS